EASYLIFE ONLINE FOR DEG SOM ØNSKERVARIG ENDRING OG BEDRE HELSE!

EasyLife Online er et program som går over lang tid og har varig endring av livsstil og bedre helse som hovedmål.
EasyLife Online varer i seks måneder, og målet er at du ikke går opp igjen etter vektreduksjonen. Som medlem får du også oppfølging gjennom hele kurset.

For våre EasyLife-program er langsiktighet et viktig mål, og det er en bindingstid på seks måneder.
Nedre aldersgrense for programmet er 18 år.

EasyLife har tre grunnpilarer i programmet:

  1. Variert og balansert kosthold
  2. Aktivitet og trening
  3. Mentaltrening og motivasjon

EasyLife Online varer i seks måneder, og er et program for deg som skal ned mellom 8-70 kg og trenger å lære mer om kosthold og trening. Du er med i en fast kursmodell hvor en ny leksjon gjøres tilgjengelig ukentlig gjennom hele programmet. Kurset inneholder 23 forhåndsinnspilte leksjoner i tillegg til en siste leksjon som tas live via Zoom e.l med kursleder.

Kostholdsveiledningen er bygd opp etter trappetrinnsmetoden, og alle som følger modellen er garantert å gå ned i vekt. Dette fordi EasyLife gir deg kunnskap og forståelse om kosthold, trening og mentaltrening. Bevisstgjøring og motivasjon er vesentlig for å få til en varig livsstilsendring. Du får tett oppfølging og veiledning underveis slik at du skal nå dine egne mål. Dine valg er med og bestemmer din vei mot målet.

Aktivitet og trening er en viktig del av EasyLife. Vi tar det forsiktig i starten for deg som ikke har trent tidligere. Vi har egne gruppetreningsvideoer for våre EasyLife-deltakere. Alt skjer i ditt tempo, slik at du kan nå de målene du selv setter deg.

Etter å ha jobbet med EasyLife i over 16 år, vet vi at en høy prosent av våre medlemmer klarer å holde vekten etter at programmet er ferdig. De er på vei mot en ny livsstil og trener regelmessig. Disse har i gjennomsnitt gått ned 13,8 kilo i løpet av programmet.

Selve EasyLife-konseptet starter med kosterstattere som man skal gå på i tre uker. (avhengig av hvor mye man skal ned kan man gå lengre om man ønsker.) Dette gjør vi for å ta fokuset litt vekk fra mat, nullstille spisemønsteret, redusere størrelsen på magesekken og for at kroppen skal komme i ketose. Ketose betyr at kroppen bruker kroppens fettlagre til energibehovet, og dermed går man ned i vekt raskt i starten. Dette er med på å bygge motivasjon til videre innsats på vei mot en ny og lettere hverdag. Gradvis skal du erstatte kosterstatterne med vanlig sunn mat etter vår trappetrinnsmodell. Det er viktig at man følger denne modellen nøye og ikke hopper over noen trinn.

Etter du har meldt deg inn får du tilsendt smaksprøver, men du kan bestille kosterstattere før du mottar smaksprøvene hvis du ønsker. Fordelen med å vente på tilsendte smaksprøver er at du da kun bestiller de smakene du liker/ønsker å bruke, så du slipper bomkjøp.

Les om tidligere deltakere her