Styrketrening kan du også gjøre utendørs.

EasyLife

EasyLife er et livsstils- og vektreduksjonsprogram som har eksistert siden august 2004. Mange treningssentre, fysikalske institutt og andre har opp gjennom årene tilbudt dette for sine medlemmer. Denne høsten lanseres programmet også for de som bor i deler av landet der det ikke finnes en EasyLife-distributør i nærheten. Disse leksjonene er nettbaserte og deltakerne kjøper produkter via vår nettbutikk.

Hvorfor EasyLife?

EasyLife-deltakere opplever gjerne stort vekttap og økt overskudd. Blodtrykk, kolesterol og blodsukker påvirkes meget positivt. Reduserte smerter og ubehag i muskler og ledd, samt generelt økt livskvalitet, er også veldig vanlig. Dette er ikke magi, men resultat av regelmessig trening og sunt kosthold over tid. EasyLife baserer seg på oppdaterte råd fra Helsedirektoratet, og det er avgjørende for oss at vi formidler en livsstil som er til å leve med over tid. Måned for måned, år for år. Dette er ikke en tidsbegrenset «kur», men en måte å leve på som må følges størsteparten av tiden. Du får støtte og hjelp fra oss, både gjennom leksjonene og vår hjemmeside, hvor du finner svar på de fleste av dine spørsmål, samtidig som du også får tilbud om telefonmøter med en av våre EasyLife instruktører.

Å løpe er en av de beste treningsformene i forhold til fettforbrenning.

Sammen jobber man for varige endringer, der målet er et sunnere liv. EasyLife har hjulpet flere tusen personer ned i vekt og til en sunnere livsstil i over 16 år, og vi vet at våre program fungerer.

Varig vektreduksjon, slik at du holder vekten også i ettertid, er hovedmålet for vårt EasyLife program.
Hvem passer EasyLife for?

EasyLife passer for alle, enten du er 18 eller 70 år. Noen vil ned kun noen få kilo, mens andre skal ned 10, 20, 30, 40, 50 kilo eller enda mer. Vi har til og med eksempler på deltakere som har gått ned over 100 kilo, og som har holdt vekten i årene etterpå. Felles for alle er at de ønsker høyere livskvalitet og en lettere kropp, der sunt kosthold og trening er en naturlig del av hverdagen. Det som imidlertid er det viktigste, er at avgjørelsen om å gjøre en endring er gjennomtenkt, og grunnen til at endringer skal gjøres må være tydelig for hver enkelt. Nettopp dette vil bidra til å styrke motivasjonen gjennom de ulike utfordringene.

Hvordan komme i gang?

Dersom det ikke er en EasyLife-distributør i nærheten av der du bor, så kan du melde deg på vårt online kurs her. Eller du kan fylle inn et interesse skjema og be om at vi kontakter deg. Via din adresse kan vi finne ut om du bor i et område som gjør at du har mulighet til å gå vårt online kurs.

Å gå i motbakker, er også en veldig bra treningsform, både i forhold til fettforbrenning og styrketrening for bena.

Børsen tannhelse

EasyLife-medlemmer i Drammen og omegn kan i tillegg til bedre helse og økt overskudd også nyte godt av 25% rabatt ved behandling hos Børsen tannhelse i Drammen sentrum. Børsen tannhelse har fokus på god tannpleie, med lang erfaring og høy kompetanse.
Besøk dem her

Meld deg på vårt online kurs her

Jeg ønsker å bli kontaktet av en EasyLife instruktør