Dette er så tilgjengelig at alle har tid og mulighet til å følge det!

Tilgjengeligheten av både kurset og instruktøren har gjort det enkelt å følge EasyLife Online.

Vil du melde deg på neste kurs? Les hvordan du sikrer deg plass HER

FAKTA

Navn: Ingeborg Krogstadmo
Alder: 26 år
Sivilstand: Samboer  
  • Hvorfor begynte du på EasyLife Online?

«Jeg hadde lagt på ganske mange kilo ila en noen år og jeg følte meg ikke så vel i egen kropp lengre. Jeg så en annonse på FaceBook for EasyLife Online og kjente litt til konseptet fra før. Når jeg leste mer om EasyLife, de utrolige resultatene andre hadde opplevd og hvordan dere jobbet på en

– Hva har vært det viktigste for deg med å gå her?

«Å møte noen med erfaring, som deler disse erfaringene med oss som går på kurs har vært veldig viktig. Instruktøren tar seg tid til at vi som går på kurs skal få stilt spørsmålene vi har, samtidig som han sørger for at alle får informasjonen de trenger for å begynne på sin egen livsstilsendring. Det har gjort jobben mye lettere»

-Vil du si at støtte og oppfølging har vært det viktigste for din suksess?

«Jeg har ikke vært i et så strukturert opplegg som EasyLife før, men opplevde at strukturen og opplegget gjorde det mye lettere å jobbe med livsstilsendringen. Når det er sagt, selv om det er lettere så er det ikke lett. Man må være klar for å gjøre endringene som er nødvendig for å få en sunnere vekt, bedre helse og mer overskudd.»

Vil du melde deg på neste kurs? Les hvordan du sikrer deg plass HER

Similar Posts