Anne Kristin gikk fra stor skepsis til å anbefale EasyLife til alle hun kjenner

Da jeg startet med livsstilsprogrammet EasyLife i september i fjor, hadde jeg liten tro på at dette kom til å fungere. Nå derimot anbefaler jeg dette til alle jeg treffer. Anne Kristin Lindberg (58) har også har holdt vekten i over 10 månedene etter at hun gikk ned 15 kilo ved hjelp av EasyLife.

Vil du melde deg på neste kurs? Les hvordan du sikrer deg plass HER

FAKTA

Navn: Anne Kristin Linberg
Alder: 58 år
Sivilstand: Singel  

Hun hadde vært «liten og nett», som hun selv sier det, i alle år, helt fram til 2011. Da gjennomgikk hun en kreftoperasjon, og etter denne operasjonen begynte kiloene og komme på, en etter en. 

  • Jeg gikk fra å være «liten og nett» til å bli «liten og tung». Så fra å veie litt over 60 kilo, som jeg hadde gjort tidligere, ble jeg bare tyngre og tyngre. Samtidig ble livet stadig mer slitsomt som et resultat av disse kiloene, både fysisk og psykisk. 

Hun fikk vondt i alle ledd, og selv om hun prøvde å gå ned i vekt på egenhånd og også begynne å trene, fungerte det ikke. Hun var kortpustet og orket ingen ting. 

  • Du kan godt si at jeg kom inn i en ond sirkel, hvor det ene bare dro det andre med seg. For alle de ekstra kiloene som førte til at jeg fikk vondt overalt, ikke minst i ryggen, gikk også ut over humøret mitt. 

Likte ikke seg selv

Det er en kjent sak at fysisk og psykisk helse hører sammen. Det er vitenskapelig dokumentert mange ganger opp gjennom årene. Og dette fikk 58- åringen fra Skien smertelig erfare. 

  • Jeg orket ikke det jeg så i speilet, og begynte å mislike meg selv. Jeg trivdes rett og slett ikke lenger i min egen kropp. Dette førte til at humøret mitt som alltid hadde vært veldig bra, begynte å svinge. 

Det merket Anne Kristin ikke minst når hun skulle ha på seg klærne om morgenen, og oppdaget at flere og flere plagg ikke passet lenger. 

Livsstilsprogram

Resten av 2020 og ut over i 2021 ble en eneste stor opptur for Anne Kristin. Hun gikk ned fra 86 til 71 kilo allerede før jul i fjor, etter bare to og en halv måned. Hun har fortsatt holdt  vekten videre ut over i 2021, også da vi traff henne i slutten av august. 

  • Etter dette har livet bare vært en eneste stor opptur for meg, både fysisk og psykisk. Alle smertene jeg hadde i leddene tidligere er borte, og det gode humøret som alltid preget meg før, er tilbake. 

Dette har ikke minst kommet hennes mange barnebarn til gode. For nå orker hun å leke med barnebarna som aldri før. 

  • Noen av dem overnattet nylig hos meg, og de var veldig fornøyde. Jeg har jo et helt annet overskudd og energi enn jeg har hatt på mange år, forteller Anne Kristin, som også forteller at det har blitt veldig morsomt å kjøpe klær igjen. 
  • Ikke bare gikk jeg ned 15 kilo. Nei, jeg gikk også ned 20 centimeter rundt livet og til og med 5 centimeter rundt lårene. Nå har jeg en helt ny garderobe sammenlignet med for ett år siden. 

Så har hun da også lagt om alt, både i forhold til kosthold og trening. 

Før jeg startet med EasyLife-programmet, spiste jeg to ganger om dagen. Nå derimot spiser jeg fire-fem ganger daglig, og helt annerledes enn tidligere, både i forhold til mengde og sammensettingen av måltidene. 

Anne Kristin Linberg
  • Nå løper jeg sju kilometer tre ganger i uka, enten på tredemølle her på senteret, eller ute i terrenget. Utrolig å tenke på, jeg som bare orket to minutter på tredemøllen første gang jeg forsøkte å løpe i september i fjor. I tillegg trener jeg også styrke, noe jeg ikke hadde gjort i hele mitt liv, avslutter den aktive damen fra Skien, som anbefaler EasyLife- programmet på det varmeste til alle som ønsker å gå ned i vekt og legge om livsstilen sin. 

Similar Posts